Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Flot plus size tøj til damer herunder jeans

Hos Venus & Mars XL finder du plus size tøj til damer og mænd, bl.a. smukke jeans til store kvinder til små priser. Læs mere her.

Feminint plus size tøj til damer

Hos Venus & Mars XL kan du finde et bredt udvalg af forskellige super gode mærker, som laver plus size tøj til damer. Det er bl.a. mærker som Marina Rivaldi, Cassiopeia, Bohème, Q Neel og Only Carmakoma, som alle giver deres bud på, hvordan en moderne dame skal se ud. Det kan være svært at finde flot plus size dametøj, men på venusogmarsxl.dk er samlet en masse forskellige mærker, som giver et super godt udvalg til store kvinder og store mænd, som ikke har så let ved at finde tøj der passer i de almindelige tøjbutikker. Hvis du leder efter feminint plus size dametøj, så kan du finde mange forskellige mærker i butikken, som giver deres bud, og som har mange års erfaring med at designe smukt og feminint modetøj til store kvinder, som både sidder perfekt, er komfortabelt og samtidig moderigtigt og i bedste kvalitet. Der er mange forskellige kjoler, bluser, nederdele, damestøvler med ekstra vidde, jakker, bukser, jeans samt undertøj og lingeri i butikken.

Elastiske jeans til store kvinder

Venus & Mars XL har også et stærkt sortiment af jeans til store kvinder, og her kan du finde de jeans, der passer til din krop. Det kan især være svært at finde jeans i mainstream tøjbutikkerne i Danmark, hvis man er oppe i en plus size, for jeans er ikke elastiske og skal passe godt, så de sidder komfortabelt og så det ser godt ud. Der er mange forskellige gode jeans i butikken, som du helt sikkert vil elske fra de bedste mærker, som giver deres bud på moderne cowboybukser til store kvinder i 2019. Der er nemlig mange mærker, som faktisk designer jeans til store kvinder, og på hjemmesiden har du det hele samlet under et tag, og der kan du finde det gode udvalg af gode jeans i god kvalitet, som holder længe, og som har den perfekte pasform til din krop. Alle kroppe er forskellige, så se udvalget af jeans til store kvinder på siden.