Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hos Venus & Mars XL finder du bl.a. støvler ekstra vidde og en BH til store damer

Hos Venus & Mars XL kan du finde alt i tøj i store størrelser. Læs mere om støvler med ekstra vidde og om BH’er til store damer.

Komfortable støvler ekstra vidde

Venus & Mars XL sælger alt i kvalitetstøj til store mænd og kvinder. Der er mange mennesker i landet, som ikke kan finde tøj med en god pasform i de mest mainstream butikker, som ellers påstår at de er for alle. Men heldigvis er der nogen, som har sat sig for at lave tøj i den bedste kvalitet til alle de, som må gå forgæves i andre butikker, og derfor finder du et bredt udvalg af super flot tøj og godt fodtøj i plus size størrelser i butikken. Der er bl.a. et bredt udvalg af fodtøj, fx støvler med ekstra vidde over anklen. Der er mange, der ikke kan være i støvler, som lynes op omkring anklen, men i denne webshop findes der flotte designer støvler med ekstra vidde over anklen, og du kan helt sikkert finde et par flotte og holdbare støvler, som passer lige til din stil. Læs mere om støvler med ekstra vidde på siden.

Super lækker BH til store damer

Venus & Mars XL sælger selvfølgelig også undertøj – både lingeri og mere low-key undertøj til både mænd og kvinder. Du kan finde flotte BH’er til store damer i butikken i mange forskellige farver og med blonder og mønstre, og der vil helt sikkert være noget, som du kan bruge iblandt. Vælg imellem mange forskellige super flotte modeller og find lige den BH, som passer til din smag. Hvis man som kvinde bruger plus size, så er det også sandsynligt at man har en lidt større barm, og derfor sælges venusogmarsxl.dk store BH’er til store damer, hvis bryster ikke kan være i de brysteholdere, som sælges i H&M. Det er der et stort marked for, for der er langt større bryster i virkeligheden end i reklamebladene, og derfor er der stor efterspørgsel på BH’er til store damer. Du kan finde lige det, du skal bruge på hjemmesiden, hvor du kan finde alt i undertøj i store størrelser.