Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Alt i førstehjælp og advarselsskilte hos Danmarks førende sikkerhedsbutik

Sikkerhedsgiganten har et af Danmarks største udvalg i branchen. Bestil sikkerhedsudstyr og tøj online til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Køb fx udstyr inden for førstehjælp og advarselsskilte. Læs mere herunder eller direkte inde på virksomhedens hjemmeside via sikkerhedsgiganten.dk.

Sikkerhedsgiganten

Udstyr til førstehjælp - Konkurrencedygtige priser

Det er oplagt at have et førstehjælpskit stående, uanset om det er i privaten eller på virksomheden. Nogle steder er det dog ekstra vigtigt. Her tænkes på mere udsatte områder, hvor der er større chance for skader, samt isolerede områder. Sidstnævnte kunne fx være ombord på båden eller fyrtårnet langt væk fra det nærmeste hospital. Sikkerhedsgiganten har alt i førstehjælp inkl. forbinding, førstehjælpskasser og plasterdispensere. Plasterdispensere er oplagte at have i et professionelt køkken, så man hurtigt kan behandle en person, som har skåret sig ved madtilberedningen, og andre førstehjælpsløsninger så man kan behandle en varmeskade på gaskomfuret m.m. Du finder også øjenskyld online, der skal opsættes ved laboratorier og andre steder, hvor skadelige kemikalier er til stede. Udvalget indeholder også redningsbårer, som kan redde liv, hvis skibet kæntrer. Sikkerhedsgiganten har alt i førstehjælp, og når du handler hos disse danske eksperter, er du sikret hurtig levering og gratis fragt på mellem og store ordrer. Køb udstyr inden for førstehjælp allerede i dag, og bliv beskyttet.

Stort sortiment af advarselsskilte

Det kan altid bedre betale sig at være præventiv - altid en langt mere effektiv behandlingsform! Derfor er advarselsskilte en god måde at informere eventuelle medarbejdere eller civile om specifikke farer. Advarselsskilte skal være synlige og skabe blikfang. De skal være nemme at forstå. Sort på gult er ikke et tilfældigt valg. Det er en farvekombination, som vi alle kender, og som giver en vis effekt, når den er benyttet på advarselsskilte. Sikkerhedsgiganten forhandler mange typer inkl. advarselsskilte, der advarer mod gift, trykflasker, varme overflader, blysanering og meget mere. Hellere hæng et advarselsskilt for meget op, end et for lidt!

Sikkerhedsgiganten tilbyder sikkerhedsudstyr på deres store hjemmeside. Køb alt fra advarselsskilte til førstehjælp online på www.sikkerhedsgiganten.dk.