Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Gravemaskiner, neddelere m.m. fra Terex, Mecalac og andre kvalitetsstærke mærker

Kiesel Scandinavia fører et stort udvalg af entreprenørmaskiner fra bl.a. Terex. Læs her om deres udvalg af gravemaskiner til forskellige formål.

Kiesel Scandinavia

Gravemaskiner hos Kiesel Scandinavia - en førende partner

Søger du gravemaskiner til entreprenørvirksomheden, så findes der bl.a. rigtig gode franske producenter, som i årevis har været førende inden for ingeniørkunsten, og som udvikler enormt stærke, stabile og holdbare maskiner til alsidigt brug. I Danmark findes der forhandlere som Kiesel Scandinavia, som er et datterselskab af det tyske firma Kiesel, som har flere datterselskaber i bl.a. Norge, Sverige og Finland. Når det kommer til gravemaskiner, så er Mecalac en af de bedste producenter, der sikrer sikker drift til fornuftige priser. Deres gravemaskiner er udviklet til ekstremt hårdt slid og vil helt sikkert kunne klare de opgaver du udsætter dem for. I sortimentet på kiesel.dk finder du både traditionelle gravemaskiner på larvefødder samt hjulgravemaskiner, og der findes mange forskellige størrelser fra 75 HK til 135 HK alt efter dine behov. Larvefødderne er praktiske, da de kan køre på nærmest hvad som helst, hvorimod hjulgravemaskinen selv kan transportere sig rundt og også er hurtigere til at dreje og placere sig rundt omkring på byggepladsen. Den er således en lidt mere fleksibel løsning.

Terex og deres markedsledende entreprenørmaskiner

Der findes også gravemaskiner fra Terex Fuchs i sortimentet på www.kiesel.dk. Disse kraner og gravemaskiner er væsentligt større og derfor perfekt til større entreprenør- eller nedrivningsvirksomheder. Der findes maskiner fra 17-77 tons og med arbejdsradius på op til 21 meter i sortimentet. Dette gør Terex perfekt til skrothåndtering og byggepladser. Det store udvalg dækker en bred vifte af forskellige branchers behov, og har du særlige behov til fx maritime opgaver, vil du også kunne finde hjælp hos Kiesel Scandinavia. De er eksperter i entreprenørmaskiner som fx gravemaskiner og har præcis det, du skal bruge til dine arbejdsopgaver. Terex er et glimrende mærke, som i mange år har været blandt de bedste inden for gravemaskiner og kraner til fx havnearbejde, skrothåndtering, tømmerhåndtering, nedrivning etc. Find det store udvalg af maskiner i udvalget til gode priser og finde det bedste af det bedste i sortimentet. Når man arbejder professionelt, så skal maskinerne være til at stole på både i holdbarhed, styrke og præcision.