Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Hvis du drømmer om tilbygning af hus eller mangler VVS’ere, så kontakt Hansen & Larsen

Overvejer du tilbygning af hus eller mangler dygtige VVS’ere? Uanset projektets omgang, så kan du regne med at Hansen & Larsen rykker ud til dig, og får dine ønsker dit at blive en realitet.

Hansen & Larsen

Besøg hansernlarsen.dk, hvis du overvejer tilbygning af hus

Går du at overvejer tilbygning af hus? Måske har du i forvejen ikke nok plads i dit hus, eller også lever det bare ikke op de dine behov - uanset grunden hjælper Hansen & Larsen dig med at finde et alternativt og kvalificeret forslag til en tilbygning. Ved en tilbygning af hus, tager de først og fremmest udgangspunkt i hvilke materialer og byggestile som i forvejen er kendetegn ved dit hus. Herunder sørger de selvfølgelig for at kravene om materialer samt energirigtige løsninger, bliver taget højde for. Hvis du eksempelvis går rundt med helt nye behov, vil det kræve andre byggematerialer, og ligeså anden udformning af det oprindelige hus. Uanset hvad, kan du efter tilbygningen af dit hus, regne med at huset vil fremstå som en flot helhed. Firmaet holder til i Skjern, men rykker også ud i andre byer i Vestjylland eller nær. Besøg deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, og læs meget mere om tilbygning af hus.

Søger du et dygtigt VVS firma?

Ved Hansen & Larsen har de deres helt eget VVS firma. Firmaet arbejder ud fra stolte håndværkstraditioner, og er de sidste år vokset sig større - allersenest tilbage i 2011, hvor de overtog firmaet Vorgod Smede og VVS. Deres brede erfaring inden for VVS installation, kombineret med deres dygtige medarbejder, gør dem i stand til at læse enhver udfordring. Deres kompetencer rækker lige fra renovering af køkken, varmeanlæg, genvex-anlæg til service- og reparationsopgaver til større byggerier. Der er derfor ikke den opgave, som er hverken for lille eller for stor, og uanset omfang kan du regne med høj service og kvalitet fra deres dygtige VVS’ere. De udfører arbejde i byer som Ringkøbing, Skjern, Tarm og nærliggende byer omkring Vestjylland. Tøv ikke med at besøge deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, eller ring til dem for et uforpligtende tilbud.