Nyheder, inspiration & ideer til hjemmet, haven, & meget mere

Nyt tag og lægter. Læs med her

Profilmetal A/S byder på et bredt udvalg af forskellige byggematerialer, som findes i høj kvalitet. I sortimentet findes der bl.a. nyt tag og lægter, som fås til konkurrencedygtige priser, hvor gode garanti perioder også findes.

Profilmetal A/S

Køb nyt tag billigt hos Profilmetal A/S

Profilmetal A/S byder på nyt tag, hvor sortimentet indeholder alt der skal bruges til at lave et nyt tag. Der findes hos Profilmetal A/S gode priser, så alle kan være med. Der findes mange forskellige slags tage, og det er derfor vigtigt at tage stilling til materialer og måder, man ønsker at et nyt tag skal laves på. Der tilbydes tag i bl.a. tegl og stålplader, som ofte bruges til nye moderne huse. De forskellige tagmaterialer findes i de klassiske farver som sort og teglrød, så der findes noget til alles smag. Ønskes en nem og billig løsning til et nyt tag, kan ståltag være en ideel løsning, hvor der nemt og hurtigt kan lægges nye stålplader oven på de gamle tagplader. Læs mere om mulighederne på www.profilmetal.dk.

Alt i lægter til erhverv via profilmetal.dk

Der findes hos Profilmetal A/S også et fornuftigt udvalg af lægter, til gode priser. Der bydes bl.a. på gode trælægter, som bruges i forbindelse med montering af tag- og vægprofiler. T1 lægterne bruges til at lægge tagpladerne på, hvorefter klemlisten monteres oven på undertaget, for optimal effektivitet. Lægterne fås i forskellige størrelser, alt efter hvilke behov og projekter man har. Udover de forskellige lægter, fås der hos Profilmetal A/S også andet tilbehør, der gør montering nemmere og mere effektivt. Se mere til alle de forskellige produkter på www.profilmetal.dk, og find de rigtige løsninger til dig. Der tilbydes altid gode garantiperioder, hvor der på nogle produkter fås op til 40 års garanti.

Besøg Profilmetal A/S allerede i dag, hvis du er på udkig efter billige B2B produkter, som fås i høj kvalitet.